En relativt tråkig jobbdag. Särskilt när sommaren nu äntligen kommit till Island och jag så mycket hellre hade varit ute och gjort något trevligt med flickorna.

07. I alla fall så ringde klockan strax före sju och jag går upp och gör både frukost och tar fram den matsäck som jag ska göra i ordning till AB. Hon går på ett slags kollo med hästar och sport.

08. Vi har ätit frukost, jag har klätt flickorna och jag gör iordning det sista på AB´s matsäck. Det här borde hon klara sig på under dagen.

09. Jag har lämnat iväg först KI på lekskola och här börjar AB´s kollo

10. Jag tar en liten paus från jobb. Och uppdaterar statusen på facebook. Vi har nämligen fått en ny liten kusin under gårkvällen. Min bror har fått en pojke!

11. Just nu är det stekhett på mitt kontor och med den klarblåa himlen och solen… ser ni alla lupiner som nu invaderat hela Island. Just nu är ön blå, blå, blå …

12. 30 Jag har ätit min lunch ute och har nu kommit in igen för att ta en liten stund att googla vart vi ska campa till helgen. Det här är scouterna som arrangerar den här campingplatsen och det finns massvis för familjen och barnen att göra. Jag tycker det låter som en finfin idé och skickar länken till B.

13.45 Jag har suttit djupt nere i offertskrivningar men nu kände jag mig lite småsugen. Jag går ut i vårt lilla kök och ser att kollegan skurit upp ananas. Läskande gott!

14.30 Jag går igenom med programeraren det jobb som jag nyligen sålt in. Här är det en offertmall som ska bli digital och vi ringer till kunden för att få exakta detaljer.

15.50 Jag hämtar AB från kollot. Hon har haft en toppendag och är egentligen inte sugen på att gå hem riktigt än.

16.50 Jag påbörjar kvällsmaten men nu ringer telefonen och det är KI´s bästa vän som flyttade till Norge förra året som nu är på besök. KI är överlycklig och jag ställer allt till sidan för att skjutsa henne till TR.

17.30 Trots att ett helt år har gått och trots att de bara är fem år så har de inte glömt varandra och är överlyckliga över att äntligen har fått träffas igen.

18.45 Jag har smitit iväg en liten stund till en syjunteträff. M har varit i Afrika och ska visa oss bilder från sitt äventyr.

19.55 Jag har cyklat hem igen…

20.55 Jag har nu återgått till jobb men tar mig en liten paus för att beundra den fantastiska kvällen. I kväll kommer jag kunna se midnattsolen…

21.55 Uppdatering av hemsida för en kunds räkning är på tapeten.

22.55 Jag höll nästan på att glömma. Solen är fortfarande en bra bit uppe på himlen…

23.55 Solen fortfarande uppe.

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Lupinerna minns jag från den gång jag var på Island i juni… hela lavafält kring flygplatsen var alldeles blå. 🙂 Jag såg faktiskt nån enstaka rosa mutation oxå, till min islandsboende väns förvåning – han påstod att det bara fanns blå…

Kommentarer är stängda.