Kan du tänka dig. Mitt första barn är sju år. Och jag minns det som i går. För sju år sen var den också midsommarafton.

Igår kväll hade stora damen svårt att sova. Hon frågade mig flera gånger om jag hade köpt några presenter och jag svarade henne så lurigt att hon nästan blev sur. Som om hon trodde att jag inte gjort det.

Vi väckte henne tidigt och hon var så full av förväntan. Och frågan är nu vad det var hon tyckte om allra bäst. Nog för att jag vet att hon älskade alla sina presenter men barn är roliga och den lilla banala saken kan var nog så värdefull som den ”stora fina presenten”

Anna Björk fick nämligen sin första tvådelade bikini. Hon har visat mig i butiken VARJE gång vi handlat att en sådan där ville hon minsann ha när hon fyllde år. DEN blev hon överlycklig för.

Sen fick hon en bärbar DVD. En rosa. Ja, bara en sån sak fick henne att kikna av förtjusning. Och även här. Vad var bäst? Att det var en DVD eller att den var just rosa? Lilla KI satt tyst under hela paketöppningen och jag kunde nästan se hur det sved i halsen på henne. När AB öppnat alla sina paket så frågar B. Skulle du också vilja ha en sådan DVD? KI nickar tyst.

Vilken TUR att vi köpte en till dig också! Nu var lyckan total… KI fick en silverfärgad och hon var lika lycklig för det. Nu kan de i alla fall inte kivas om vems som är vems.

Idag drar vi ut och campar. Behöver du fråga om jag ser fram emot det? He he he. Solen lyser på en nästan klarblå himmel och det ska bli hyffsat väder hela helgen.

I går köpte jag en sådan här:

Den har både 230 v och 12 v uttag. Perfekt för uteliv med andra ord. Så har vi hyrt en tältvagn med förtält. Ni vet en ”Mickey Mouse firar semester” variant.

Ha en trevlig helg och midsommar!

Du kanske också gillar

1 kommentar

  1. Det är helt otroligt va tiden går fort, jag sa till min syster för 2 veckor sedan vart tog de 8 åren vägen när vi va på min systerdotters första skolavslutning.

    Roligt att få på midsommar kan ju inte bli bättre än så.
    Är själv gravid och det är beräknat till idag så det ska bli roligt och se om bebisen vill komma till världen idag 😛

    Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommar och din dotter en bra födelsedag!

Kommentarer är stängda.