Jag känner mig oehört nöjd med mig själv just nu.

Som vanligt drar jag på vissa saker. Det tar max 15 minuter men ibland är jag så infinaliskt seg att komma till skott. Som alla andra gånger har jag under en veckas tid gått och tittat på mitt skitiga akvarie. Och jag VET att jag måste rengöra det innan jag åker – om jag vill ha några levande fiskar kvar när jag kommer hem.

När jag vaknade i morse låg jag en stund och funderade på om jag skulle gå och träna eller om jag skulle kavla upp ärmarna och ta tag i det där akvaritet. Jag beslutade mig för akvariet. Och jodå, 15 minuter senare var akvariet skinande rent och fiskarna glada över sitt nya vatten.

Och det bästa av allt. Jag skulle hinna med träningen också. Tjohoo!

Det är en fantastiskt morgon som möter mig när jag går ut. Solen skiner och temperaturen ligger runt 20 grader. Underbart med andra ord. Jag beger mig till gymmet för att mötas av den här månadens största nostalgitripp.

På en av kanalerna visas Dynastin. Jag minns att jag riktigt längtade efter varje avsnitt och att jag blev besviken när det var slut. Det var Dynastin, Falcon Crest och så Dallas…

Herrejösses vilken skitopera.

Tyckte jag verkligen att det här var bra. Jag tror jag får dåndimpen.

Å andra sidan. Det är väl snart 30 år sen.

Mycket har förändrats.

Nu är det bara 1 dag kvar på jobb. I kväll ska vi hämta hem flickorna hos farfar. Jag antar att de har massor av roligheter att berätta.

Du kanske också gillar