Husmanskost Småprat Sommar

Äntligen i Sverige

Ja, då har vi då äntligen kommit till Sverige. Resan gick bra, flyget gick enligt planerat och det var två förväntansfulla tjejer som satte sig i sina flygstolar, åt duktigt ur flygplansmaten, drack sin juice och kollade in IceAge som visades på planet. Vi landade i rätt tid så att hinna med tåget borde vara en baggis… Jodå, nog hann vi men hur SJ:s bokningssystem fungerar är för mig helt obegripligt. Vi fick en smärre chock då aparaten talade om för oss att biljetterna var slutsålda men efter några lugnande ord från spärrvakten att det gick nog bra ändå. Inte hade vi någon större lust att vänta i två timmar till nu när vi äntligen landat i rätt tid.

Väl i Mora och rätt så trötta efter esan.

Matlistan är klar och till frukost blev det skivbar leverpastej och till lunch vankas det här: Isterband. Namminam

Du kanske också gillar