Småprat

Årets projekt

Det som är bra med mitt gym är att det finns tv-apparater framför träningsmaskinerna. Det finns faktisk hela sex stycken uppradade brevid varnadra sen kan du följa programmet via en hörsnäcka och en sk. ljudhållare på styret.

Det är ofta som jag tittar på Oprah. Jo, jag vet hon har lagt av, men här på Island verkar repriserna gå varma i all oändlighet.

I alla fall så idag var det ordentligt intressant. Oprah intervjuade författarinnan till HarryPotter. Så oehört intressant. Och det mest intressanta var att hon  själv inte på någotvis kunder förutspå sin egna framgång. Ensamstående mamma och allt.

Jag har gått och sugit på den här karamellen bra länge nu. Va fasen. Kan hon så kan jag. Det finns liksom inget att förlora eller hur? Och visst har jag tjuvstartat lite grand de senaste åren med min julkalender.

NU startar projektet på allvar.

Just här och nu. Och jag har planen helt klar framför mig.

Tänk att kunna sitta här i sitt egna vardagsrum och smida hemliga planer.

För övrigt så sitter jag här och multitaskar. Bakar småfrallor, fejsar med energifrågor och smider hårda planer för framtiden.

Det är väl ändå härligt att vara kvinna och kunna allt det här.

På en och samma gång.

Nu ska jag smaka mina nybakta frukostfrallor. Jag tror det blir med marmelad.

Ost är också viktigt.

Fast jag håller mitt projekt lite hemligt fortfarande.

I alla fall en liten stund.

 

Du kanske också gillar