Det går inte som jag har tänkt mig. Viruset har lagt sig – vi har flyttat klart och jag såg fram emot att få börja träna. Då går lilla KI och snubblar på väg in till sitt rum och slår i käken i sängkanten. Stackars min lilla KI. Som tur var det ena mjölktanden men hon ser bokstavligen ut som ett monster i munnen. Enligt doktor och tandläkare ser det alltid värre ut än vad det är och att det troligtvis kommer att läka fint. Mjölktanden kommer att trilla bort när svullnaden lagt sig och enligt röntgenplåtarna så har inte den nya tanden tagit någon skada.

Så vi är hemma.

Vilket betyder ingen träning, ingen vikt och inga resultat.

Å andra sidan får jag en viss träning i stallet varje kväll. I går hackade jag loss den sista isen på gången utanför stallet. Mockade åt alla sex hästarna och sen avslutade jag med att borsta dem alla.

Jag hittade en intressant hemsida. Tänk att bo utomhus mitt i vintern när det är som kallast. Intressant och fantastiskt vackert. Men jag vette katten om jag skulle palla det?

Du kanske också gillar