Jag sitter här och dricker English Breakfast tea. Och får en flash back känsla om att vara i sommarstugan hos min mormor. Det är många år sen. Ruskigt många år sen. Men hon serverade alltid te ur gula koppar. Till det åts det hennes sirapslimpa med anis i.

Undra om mamma har kvar receptet på limpan?

Intressant att en smak kan ge återblick av vissa händelser.

Det var länge sen jag skrev här nu och jag kan minst sagt säga att inte har jag legat i soffan och pillat mig i naveln precis. Här är det fullt upp. Och så många projekt att jag hinner helt enkelt inte med.

I lördags blev jag kidnappad av bästa vännerna. Jodå, det är visst någon som fyller jämt om en vecka. Jösses, bara en vecka kvar på 3 sen börjar 4. Å andra sidan så känns det inte alls lika stressande att nå det magiska talet som det var när jag fyllde 30. Då kan vi snacka panikångest. Nu är det mest som vilken födelsedag som helst.

I alla fall så dök vännerna upp vid åtta tiden på morgonen och först ut var en ridtur. Därefter åkte vi ut till Hvalfjördur och plockade musslor. DET var häftigt för det har jag aldrig gjort förut. Därefter fick jag göra något jag inte gjort på mycket länge. Skjuta lerduvor! Och jag måste erkänna att det var som att börja upp på nytt. Har inte hållt i en bössa på närmare 14 år tror jag. Fast efter ett tag fick jag snurr på det och träffade lerduvorna ganska bra.

Att sedan få avsluta med ett bad i badhuset och en strålande middag, med bl.a musslorna i förrätt. Ja min dag var definitivt en minnesvärd dag!

Jamen guuu ja… här sitter jag och surrar och har totalt glömt bort att berätta att i SÖNDAGS inhandlades det grillarnas grill. Kungen av grill. Grillmaster himself. Nu dröjer det ett tag innan jag får den och jag vill ju ha den NU!

Du kanske också gillar