Stranden var verkligen sådär vit som jag mindes den. För att inte tala om hur tur vi hade det med vädret. Det är verkligen inte ofta som Island bjuder på strålande sol, 20 grader varmt och mer eller mindre vindstilla – i en hel vecka.

Den här semestern går till minnes, det vill jag lova. Bilder kommer…

För övrigt så har jag väl tappat bloggsinnet. Eller nästan då. Hade det varit förut så hade jag tagit bilder på mina utemöbler innan och efter jag målat dem. Men si, det glömdes helt bort. Jag får väl ta ett kort när vår lilla balkong är klar helt enkelt. Jag ska inhandla lite blommor nu under veckan för att göra det lite mer hemtrevligt och sommrigt. Vi lär inte bygga någon uteplats i år så då får balkongen gå före. Fina grillen är förstås redan på plats och jag hade sett någon fin lösning på IKEA om någon slags hylla du kan ha brevid grillen till att kunna sätta det du ska grilla plus alla tillbehör. Det vore väl trevligt?

Stora fröken fyller år i helgen och blir nu åtta år. Nu tänker jag inte skriva det klassiska ”herregud vad tiden går” utan jag ska tänka det tyst istället.

För det gör den.

Snart är vi inne i mitten på sommaren.

Kan vi inte ta och dra lite i tidslinjen så att den stannar av ett tag. För jag hinner helt enkelt inte med.

Du kanske också gillar