Regnet verkade ha tagit en paus i dag och vi fick en klarblå himmel och ett fantastisk höstväder. På förmiddagen gjorde vi mest ingenting förutom B som gick en omgång med målarpenseln på nedervåningen.

Efter lunch tog hela familjen paus från innesittandet och åkte till Heidmörk för en lång promenad. Det var underbart härligt i skogen och det luktade höst. Vi var ute mer än en timme så vi fick ordentligt med frisk luft och en härlig motion.

Därefter åkte jag och flickorna till badhuset. Jag lade mig i ”heita pottin” och där låg jag och mjukade upp min numer ganska stor kropp. Det är två och en halv månad kvar tills lilla bäbisen ska titta ut men redan nu är jag stor som ett hus. Ja, jag tror tillochmed jag somnade ett tag. Flickorna lekte i barnpoolen och var nöjda med att få frihet att göra vad de ville i bassängen. När jag piggnat till gick vi till stora bassängen och AB visade mig hur duktig hon börjar att bli på att simma. Ja hon simmade nästan 25 meter!

Nu är det dags för en klassisk rätt: Pannerade fläskkotletter med champinjonsås och en äppelpaj till efter rätt.

Du kanske också gillar