Det är fredag. Sista dagen på semester och NU är jag redo. Jag är nöjd med min ledighet och redo för att börja jobba igen. Även om det kommer kännas ganska konstigt att inte åka ner till jobbet varje dag. Det är status Q igen och de som kan jobba hemmifrån – ska göra det. Jag är nog ändå rätt sugen på att åka dit så ofta jag kan för det börjar bli aningen långsamt att alltid sitta en hemma.

Semestern har varit bra – kanske lite för bra för det märks om inte annat på vågen och måtten. Men jag har även infått DEN känslan om att vilja göra något åt det. Det är ett bra tecken för då brukar jag lyckas ganska bra.

Mardrömsmått:

  • Midjemått: 97
  • Stuss: 107
  • Bröst: 100
  • Arm: 33
  • Lår: 57
  • Vad: 33

Cykling blir främsta motionen. Till att börja med och nu har jag tänkt att cykla på morgonen, som om jag cyklar till jobbet. Sen avslutar jag dagen med att cykla igen som om jag skulle cykla hem. Lite längre fram ska jag skaffa mig ett kort i world class för då kan jag träna samtidigt som Disa åker skridskor.

Du kanske också gillar