Nedräkning till semestern har varit igång ett bra tag nu men nu börjar det bli ordentligt påtalig. Snart, eller om två dagar sitter jag nu på Arland och väntar på att tåget till Dalarna ska gå.

Det är två år sen jag var i Sverige sist. Känns både som en hel evighet sen sist men ändå nyss. Det är som om tiden stått stilla. Eller inte.

I dag beställde jag två böcker. Den ene är en bok jag har velat läsa i ett par år sen men av naturliga anledningar har det inte blivit av. Egentligen förstår jag inte varför jag inte läser mer böcker för jag verkligen älskar att bli uppslukad av en bra bok. Det är oftast bara på sommaren och semestern som jag ger mig tid till att läsa. Tid och tid är väl kanske inte riktigt hela sanningen för jag ger mig ju tid att se film och serier under resten av året.

Jag antar att jag inte har tålamod att ge den där lilla tiden det tar att bli sådär uppslukad.

Den första boken jag beställt är Det lilla hotellet på rue d’Amour, av Dag Öhrlund. Jag tror den kommer att fängsla mig helt. Dels för att jag älskar Paris men också att den har en kittlande inledning.

Ja nu blir det inte så ofta jag läser böcker men vissa kan jag än idag gå och funder över. Jag minns när jag läste om Karin Larsson eller när jag förra året läste om Europas kungar och deras minst sagt fänglade liv.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]