Fössari, det är fredag med en touch av förväntning om ledighet efter jobbvecka. Nu blev det fössari ganska snabbt då det här är andra dagen jag jobbar efter ett långt jullov.

Behövligt jullov om jag så får säga. Det har laddats batterier och skapats upplevelser. Nu känns de maxade och det märks att inspiration för mat och motion är på topp. Att få gå in i ett nytt år där startfältet redan är på en bra nivå känns oehört bra. Jag minns faktiskt inte när jag startade ett år på det här viset.

I dag körde jag lår och rumpa i 40 minuter. Det kändes rejält så förhoppningsvis gör jag övningarna rätt? Jag dök på den här videon som kom med en hel del bra tips på hur du gör rätt. När du är själv hemma.

Bra video som visar HUR du gör saker rätt.

Dagens övning från Anna sög i ordentligt i lår och rumpa.

Sen är det då det här med maten. Tänk att det kan vara så enkelt och ändå så svårt. Och hur bra du mår när du äter rätt? Just nu har jag kört en hel del vegetariskt och det mår kroppen riktigt bra av. Nu är jag förstås en riktig köttätare och dessutom ÄLSKAR mat så jag tänker inte ta bort det stora nöjet. Du måste få kunna äta gott ändå?

I kväll blir det falafel, med gratinerad blomkål och hummus. Både gott och nyttigt!

Trevlig fössare!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]