Sitter nu och tittar på en utav mina favoritfilmer Julia och Julie som handlar om bloggerskan som lagade sig igenom hela Julia Childs kokbok. Jag har haft liknade projekt där jag lagade mig igenom Morbergs kokbok

Nu var det några år sedan jag såg den här filmen vilket helt plötslig slår mig att här går de nu in i 30 år och ställer sig frågan: Är 30 det nya 20? vilket antyder på att är du 30 så har du blivit gammal.

I maj blir jag 50 år.

Det känns som att jag hellre ska bli 40. Är 50 det nya 40? Jag skulle faktiskt kunna tänka mig det för 30 år känns – barnsligt?

Jag minns att jag som 30åring definitivt inte var redo för familjeliv och definitivt inte redo för barn. Jag minns att det var riktigt jobbigt att bli 30. Det var som ett avslut av ungdomen. Att den tiden på någotvis var slut och det var dags att kliva upp och bli vuxen. Jag var inte redo att bli vuxen samtidigt som jag skrek efter att just få bli vuxen. Jag saknade en man. Jag saknade en egen familj. Och det var trots allt ganska kostigt eftersom jag inte kunde se mig själv som mamma. Jag förnekade rollen som mamma. Barn var något som inte tillhörde min värld.

Så träffade jag B. Och jag minns att bland jag första sa var att räkna inte med att det blir några barn.

Så blev det ett, två tre. Och jag är helt lycklig som trebarnsmor till tre underbara flickor.

Idag är jag färdig med barn. Ja, jag menar att jag skulle absolut inte vilja börja om med ett spädbarn men jag njuter av fulla drag av min 9, 15-åring och jag känner en viss panik inför 17-åringen. Vad var det som hände där och NÄR blev hon så fort vuxen.

Det jag däremot måste ta för mig är fler helgprojekt.

Jag skulle vilja ta upp skidåkning igen.

I morgon är det fredag och jag har inga särskilda program inbokade.

Jag är sugen på att baka. Jag är sugen på att baka semlor. Är det för tidigt?

Med tanke på hur bra min träning går så finns det alltid plats för lite extra godsaker.

Semlor känns stabilt.

Dagens träning blev 45 minuter boots and abs. 🙂

Du kanske också gillar

[instagram-feed]