Sommarstugan

Upp till bevis – IKEA

Jag har köpt nya sängar. I sommarstugan har vi ett fantastiskt fint gästhus som de senaste 10 åren inte har använts ordentligt eller rättare sagt. Inte använts över huvudtaget. När barnen var små ville vi hellre att alla skulle sova inne i den stora stuga och medans barnens morfar levde så var vi inte heller lika många där på samma gång. Sen han gick bort så har jag dragit mig för att åka dit själv. B har inte heller varit särskilt sugen på att åka dit, vi har haft en pandemi och ja, det finns många förklaringar.

Förra året när de äldre tjejerna ville vara lite för sig själva var tanken att de skulle sova i gästhuset. Där stod en gammal bäddsoffa som vi ganska snabbt insåg att dennes glada dagar var för länge sen borta. Det fick bli omplacering och tjejerna fick dela på sig och eftersom B inte var med så gick det att ordna.

I år stöter vi på patrull. B ska följa med och KI ska ha en kompis med sig. Dessutom kommer både barnens mormor och min bror med familj.

Sängekvationen går helt enkelt inte ihop.

Nåväl, åter till sänginköpet och jag hittade perfekta sängar som IKEA nu erbjuder en hemleverans till. Och det är oftast inga problem eftersom är du hemma kan du ta emot en beställning i princip vilken dag som helst.

Till sommarstugan blir det lite mer komplicerat. Att se till att det levereras i god tid är helt uteslutet eftersom då finns ingen där. Skulle det nu vara så att leveransen blir några dagar försenade så blir det pannkaka av alltihopa.

Den som lever får se helt enkelt.

Kommer IKEA att leverera på den utsatta dag som jag valde i beställningen?

Du kanske också gillar

[instagram-feed]