Trots att midsommar inte firas här så fick vi en liten smak av midsommarkänsla här hemma istället. Jag och flickorna gick ut för att plocka lite midsommarblom och det visade sig att det fanns flera olika sorter strax intill där vi bor. Det blev tre härliga blombuketter som nu pryder övervåningen.

Att hitta matjesill var bingo. I alla falla för mig. Det fick bli förrätten till kvällens middag. Till huvudrätt gjorde jag – och B – något som blev ordentligt gott. Jag hade älgkotletter i frysen och dem marinerade jag och grillade. Älgsmaken är det absolut jättegott även om det finns en och annan kraftig sena.

Som tillbehör gjorde jag denna varma potatissallad. Och den kommer att göras igen, det kan jag lova.

Varm Potatissallad:
Bladsallad (isländska lambahaga)
1/2 gul lök i skivor
körsbärstomater
basilika
ruccolasallad
gurka
gröna oliver
kapris
varm färskpotatis

dressing:
1/2 dl olivolja
4 msk balsamvinäger
1 tsk senap (jag använde mig av grovkornig)
salt
peppar
en nypa socker

Kvällen toppades sedan med en livesändning av Justin Bieber. Och det mina vänner, är mina flickors största idol. De var lika lyriska som de 10.000 tals flickor, som skrek värre än på Beatelstiden, under koncerten.

Och ja, en sak är säker. Det var inte svårt att se vem Eric Saade har som förebild 😉

Du kanske också gillar

[instagram-feed]