Den välbehövliga ledigheten bröts heltplötsligt och jag klev på mitt snabbtåg igen. Snabbtåget genom livet.

Vart är nödbromsen?

Möten, förberedelser, morgonkonferens i antågande och en oändligt massa säljmöte. Hämta lillfis, dansträning för de andra två, intågande danstävling, hästar, laga mat, tvätta, städa, extrajobb.

Vart tog det lugna harmoniska vägen? När kan jag sätta mig ner och ha tråkigt av att det händer ingenting? Varva ner för att rastlös inse att jag har ingenting att göra?

Just nu så förbereder vi en stor konferens. Där ska en inspirerande människa tala om tiden. Och tidstjuvarna. Rinner tiden igenom ditt liv och är du en passagerare eller aktör? Jag skulle nog vilja säga att jag är en aktör eftersom det är jag som krierar. Det är jag som skapar. Men jag är tillika passagerare eftersom sysslorna har gått mig ur händerna och jag har inte längre kontroll på tiden.

Det ska bli intressant att lyssna.

Tills dess ska jag vara dansmamma. I alla fall nu under helgen då KI ska tävla och AB ska ha uppvisning.

Däremellan ska jag vara småbarnsmor och hästtjej.

Och ja, ni som tagit efter så hann jag inte med vikten i tisdags. Det innebär dock inte att jag inte kör på som vanligt. Och jag har hållt vikten och lite där till 🙂

Trevlig helg!

Du kanske också gillar