Covid-19

Samkomubann – dagur 15

Tredje måndagen som jag ställer upp hemmakontoret i matsalen. Gråväder, regndis och svart skitig snö. Det är lite mycket av måndag i dag och jag fick verkligen ta mig i kragen för att klara av morgonrutinerna. Efter 20 minuters workout så kändes det dock mycket bättre. Håret börjar leva sitt egna liv och jag har bad hair days varje dag. Tur det finns gummiband.

Teamsmöte med jobb och hälften av vårt team finns i Serbien. Där drar nu regeringen åt än hårdare och de har strikt utegångsförbud. Folk panikhamstrar. Hamstringen har något avtagit här på Island och fler matvarukedjor flyttar nu över till online försäljning. IKEA har tillochmed kommit igång med sina matvaror på nätet. Hur gott vore det inte med svenska köttbullar, potatis, brunsås och lingon? ?

Det är påsk snart – tur är väl det och flickorna pratade om att de ville påskpynta redan nu. Ja, vaför inte? In med färgglada fjädrar, påskägg, tuppar och kycklingar. Det är dags att börja fundera över vilka godsaker till mat som ska lagas…

Ha en fantastisk fin måndag och ta väl hand om dig – where ever you are 

Du kanske också gillar

[instagram-feed]