Adventskalender 2021 Jul

Adventskalender bakåtvänd 13 december

Vad är en bal på slottet, suckade Askungen. Dagen fick tvärnit. TVÄRNIT. Jag har aldrig varit med om något liknande. Dagen som började med hopp och glädje – en riktig förväntansfull upplevelse som hägrade längre fram den här dagen.

Föll platt ner som en pannkaka. En av deltagarna, som inte följt restriktioner, som inte testat sig samma dag som generalrepetitionen var smittad med Covid och sätter stora delar av kören i karantän och konserten måste ställas in.

Eller i alla fall flyttas fram till på fredag.

Vilken röra. Vilka kännslostormar som vaknade. Rena rama orkanen. Så här nära har jag dock aldrig varit en smittad förut så nu börjar nästa nedräkning. Tills jag på torsdag morgon kan ta ett test. Och vad händer om vi får Covid? Hur blir det då med vår Sverigeresa?

Det är bara att bita ihop och dagen tillbringades innomhus.

Det var då för väl att lucia på SVT var lika stämningsfullt som vanligt. Det sändes ifrån Tällberg och det ligger ju inte långt ifrån Rättvik.

Luciautsändning från Tällberg

OM Adventskalender Bakåtvänd:

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

I dag är jag tacksam för en underbar lucia i SVT

Du kanske också gillar

[instagram-feed]