Vi har nog pratat om det länge men att det inte riktigt blivit verklighet. När KI sedan kom och tyckte minsann att det var hennes tur att få åka utomlands så var första idén att KI, B och jag skulle åka men när AB ville följa med fick en viss herre kalla fötter och tyckte att det här med shopping inte lät särskilt lockande.

Så då åkte mor och döttrar till London.

Och vilken resa vi fick. KI hade aldrig varit i London och när hon först fick se Piccadilly Cirkus och Boost så gick hon upp i helvarv. Vilken grej. Att sedan flanera ner till ChinaTown och äta nudlar. Att besöka M&M och Lego är en upplevelse för sig.

Dag II var upplagt i turistens spår. Vi besökte London Bridge, The Tower, Big Ben och Buckingham Palace. Vi fick en härlig promenad i Hyde Park för att sedan bege oss till Notting Hill. Den blå dörren är förstås ett måste. Att de i princip har kapat halva huset och att det bara är dörren som finns kvar – är en helt annan femma 🙂

I Notting Hill flanerade vi även på marknadsgatan. Där gick det att prova pälsar. Jösses vilka fina pälsar det fanns!

Måndagen tillbringades på Madame Tussau. Jag har nog varit där minst 10 gånger men det som är finurligt med denna utställning är att den förändrar sig hela tiden så ja, det var en underbar upplevelse.

Att få resa så här på tu man hand med de äldsta döttrarna ger mersmak och jag hoppas att vi åker snart igen 🙂

[instagram-feed]