– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Här rusar tiden på utan att man knappt hinner med att blinka. Förra inlägget var söndag och nu är det fredag igen.

Det har varit en märklig vecka. Som om jag har fått besök av någon bacill eller så . Allmänhälsan lite allmänt låg så att säga. I dag känns det ändå lite bättre men det skulle vara så mycket bättre om det bara fick bryta ut så att säga…

Fast just nu känner jag mig rik. Jag är rik på den bemärkelsen att min lilla KI fick ett bra besked från läkaren. Inga större fel. Hennes benvärk beror troligtvis på växtvärk eller att hon saknar någon vitamin. Hon är ju mjölkproteinallergiker så det kan mycket väl vara så att hon inte får i sig alla vitaminerna som behövs.

I morgon ska vi åka till svärfar och hämta hem fyra lamm, som han gett oss. Det är också rikedom. En frys full med mat.

Ett annat besked som kom idag som också sätter sina spår. Och än en gång: det gäller att njuta av det som erbjuds, ta dem tillfällen i akt och göra något utav det som finns runt omkring dig. Du vet aldrig när det är för sent. Jag är så glad och lycklig över att jag åkte på det här barndopet. Det är en gång. Den kommer aldrig tillbaka.

Livet är nu. Njut det och lev som om varje dag vore den sista. Fyll dina dagar med liv. Inte ditt liv med dagar.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]