Om det är efterlängtat att gå på semester och att vara på semester så är det minst sagt lika underbart att få komma in i normala rutiner igen.

I går var första dagen på hösten för min del.

Och som alla andra år är det inte roligt att ställa sig på vågen – dock inte riktigt lika tungt som tidigare år men det finns några trivselkilon som ska jobbas bort. Jag ser det som ett fint höstprojekt. Träningen ska komma igång på allvar igen och matrutinerna ska förbättras.

Sen det är klart, det är inte alla goda tips som är bra. Jag hade kvar en hel del blåbär i frysen från tidigare sässonger och nu åkte de ner i saftmajan (som förövrigt är fantastisk uppfinning) och där fick de klara sig själva ett par timmar. Och efter gårdagens heta diskussion om hurevare det vita sockrets negativa influens fick jag helt enkelt snilleblixten om att nu minsann skulle jag göra en hälsosammare saft. Med palmsocker. För det hade jag hört skulle vara så mycket bättre än just det vita sockret.

Shit i baljan alltså. Rentutav sagt. Först kunde jag inte sätta fingret på VAD det smakade men en halvtimme senare klack det till. Sörjan smakade MELASS!

Nyttigt javisst. Gott?! Nehejdu!

I morse gjorde jag ett nytt försök att smaka och om du späder den med lite vatten så går den att dricka. Men inte är det särskilt gott. Jag får väl trösta mig med att det är nyttigt och fullt med massor med vitaminer…

Du lär så länge du lever…

Du kanske också gillar

[instagram-feed]