Jag åt lunch på IKEA idag. Det är alltid lika trevligt att få svenska köttbullar med brunsås och lingonsylt.

Och som vanligt slinker det alltid ner lite mer än vad du från början tänkt dig. Jag köpte ett par julstjärnor i tyg/plast. De kostade mindre än vad ett levande kostar och de lär hålla ända fram till jul. Och även nästa jul. Dessutom är julstjärnan så ofantligt giftig.

Det bär mig lite emot att inte ha levande blommor. Å andra sidan kunde jag inte heller tänka mig en plastgran – förrän jag köpte en för några år sen. Nu är det finnemang att slippa problemet med att hitta en riktig gran Och slippa alla barren.

Flickorna vill julpynta till helgen. Det kliar i fingrarna.

Fast det tar lite grand bort känslan att få ha fint till första advent.

Det tål att sugas på den här karamellen…

Du kanske också gillar