Viktplan vår 2012Det här börjar likna rena rama katastrofen. Jag som under en längre tid varit experten på god kosthållning och sunt levene börjar likna rena rama trash food konsument.

VAD har egentligen hänt?

När jag i morse vaknade med en rejäl halsbränna och tänkte tillbaka till gårdagskvällens stora popkornskål med den kalla ölen, den stora skålen med glass och chokladsås så skämdes jag över mitt egna beteende. Herregud, det här är inte klokt, tänkte jag för mig själv och tog ett djupt andetag.

NU ska det bli en ändring på det här.

Grejjen är den att träningen fungerar kanonbra. Sådan här bra konditionsform har jag inte haft sedan jag körde extraknäck som spinninginstruktör. Och det är 12 år sen nu.

SÅ. I dag börjar finslipning VÅR 2012.

Jag ställde mig på vågen på gymmet i morse och den visade 71.5. Nu är det ingen större katastrof – men ändå – det är 4,5 kg tyngre än då jag klarade av mitt mål i maj förra året.

Målsättning vår 2012: 65 kg

Träningen är som sagt inte boven den här gången utan mitt sockerbehov! Jag har väl aldrig varit sockergalen förut men nu har jag förvandlats till gottegrisen nr 1.

Känns bra med en uppsatt plan. Viktdagar är tisdagar.

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Ja ibland undrar man vad man håller på med. Mitt skenade ju iväg över 30 kg innan jag tog mitt förnuft till fånga men så kan det va ibland. Lycka till med finslipningen 😉

Kommentarer är stängda.

[instagram-feed]