Småprat

Jul i september

I år knackar visst julen på extra tidigt. En del affärer har redan börjat smyga in jul och hemma tittar fickorna på gamla julkalendrar. Och inte mig emot, det är riktigt charmigt att se ”Julens hjältar”, ni vet julsakerna som hamnade i soprummet. En riktig klassiker. För att inte tala om den norska söta ”Jul i Svingen” som är bara så underbar.

Blossa har klargjort årets glögg. Med inspiration av asien? Jag är lite skeptisk måste jag erkänna.

För min del får julen gärna göra ett smygintrång. Fast det dröjer nog ett litet tag till innan ”Christmas Vacation” filmen åker fram. Det brukar den göra sisådar i mitten på oktober.

För övrigt njuter jag av hösten. I morse hade vi frost. Hela marken glänste av silverglimmrande frost. Vi har klarblå himmel och luften är sådär hög, klar och riktigt kylig.

Underbart.

Du kanske också gillar