Just nu är jag gräsänka. B är utstationerad i Norge och kommer inte hem förrän om 3 veckor. Att vara ensamstående med tre flickor, sex hästar och en antågande danstävling så är livet för tillfället aningen inrutat. Och här är det väl tur att jag har vanan att diregera och organisera saker och ting.

För annars hade det här gått käpprätt… men jag måste ge en stor eloge till mina äldre flickor som verkligen visar framfötterna och hjälper mig med det mesta.

Fast idag när det var isländskt slagväder så rubbades rutinerna och jag tog mig friheten att krypa ner under täcket efter att jag skjutsat de två äldsta till skolan. Jag och lillfisen kröp ner och somnade så gott att det var en av den bättre sömnen jag haft på mycket länge.

Jag antar att det var välbehövligt för när jag vaknade hade jag en gigantisk energi. Jag och KI fixade hästarna och hann med hela stallet innan det var dags för hennes dansträning.

I kväll har vi så ätit Lappskojs och det blev en isländsk variant med saltat fölkött. Gudomligt gott om du frågar mig. Flickorna tyckte det var lite väl salt och satt mest och petade i maten. Och det är kanske förstårligt eftersom de är inte van så salt mat. Bara inte lilltjomman får ont i magen nu då…

Du kanske också gillar

[instagram-feed]