Ja, egentligen är det inget nytt och revolutionerande som jag drar igång med utan samma rutiner tas upp som tidigare.

Jag har som målsättning att gå minst fyra dagar i veckan och jag har en önskan om att gå även lördagar. Fredag och Söndag är vilodagar. Jag kör ungefär samma program som tidigare, dvs 30 minuter i ”skidmaskinen” och avslutar med lite styrka. Så är belöningen att få lägga sig 10 minuter i ”heita pottin”, våra varma bad. Träningsprogrammet är 40 minuter. Och ja, det räcker för att du ska komma i god form.

Jag tänker inte göra några större drastiska matförändringar mer än att jag återgår till mer normal husmanskost med inriktning av GI. GI metoden är den förövrigt som jag tror mest på eftersom jag vet att den fungerar – även i ett längre perspektiv. LCHF i all ära men människan har ett naturligt önskemål om att ibland få äta potatis, ris, pasta och bröd och då trillar du dit så det stänker om det – om det nu är så att du gått under LCHF en längre tid.

Lördag blir ”godisdagen”

Du kanske också gillar