Vilken fantastisk fredag. Den förde mig hela vägen till den tiden då jag bodde i Helsingborg och varje veckas jobb avslutades med havsbad.

Det är en helt fantastisk dag med klarblå himmel. Fulmåne. Snö och ett par munusgrader. Vattnet visar 0,5 grader och det är i princip vinstilla. Vi börjar så smått få solen tillbaka och trots att klockan är 17.30 så värmer solen strålar ansiktet.

Jag började med att gå ut i havet. Det var bitande kallt men uppfriskande. Kicken av att gå i det varma vattnet var totalt och när resten av gänget slöt upp gick vi ner till lagunen som så här års håller nästan 8 graders vatten. Där kunde vi sitta i närmare fem minuter innan vi gick upp till ångbastun.

Att avsluta veckan med denna typ av aktivitet är helt gudomligt avslappande. Nu är jag redo att ta helg!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]