Småprat

TGI – fantastiska fredag

…när klockan ringde i morse var min första tanke ”guuu vad skönt, i morgon behöver jag inte vakna till någon klocka” Mörkret har definitivt kommit för att stanna och det är bäcksvart ute när jag kliver upp.

Lilla Disa sover fortfarande så jag tassar ner till K och väcker henne. Även hennes första ord ”i morgon behöver jag inte vakna tidigt” Även AB är trött och gnuggar sömnen ur ögonen.

När jag gjort i ordning mjölk går jag upp till lilla Disa som numer börjar få de mest konstiga sovställningarna. Hon har lärt sig att vända på sig. Jag småler och ser hur hon ligger på mage ihopkrypen som en boll med rumpan högt upp i luften. Hon blir nöjd att få sin mjölk.

Ja fredagar är härliga. Det verkar bli en härlig helg framöver och ikväll ska jag se en favorit i repris.

Masjävlar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3jYjTDUrwEs[/youtube]

Du kanske också gillar

[instagram-feed]