– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Småprat

Barndop

Lilla fröken ska äntligen få sitt namn bekräftat av kyrkan. Det blir en fin liten cermoni i Domkyrkan och därefter kommer några vänner på kaffekalas.

Just nu råder en trend om kaffekalas. Ni vet sådantdär gammaldags klassiskt kaffekalas där det bullas upp med smörgåstårtor, pannkakor, bullar, kakor och tårtor. Och så ska kaffet helst drickas ur kaffekopp med fat.

Riktigt najs, om du frågar mig.

Jag har tagit tillfället i akt och går hela vägen. Har storstädat hela huset – och det har minsann tagit mig hela veckan. Det är roligt med stort men det kräver sin hand att hålla i ordning. Jag är nog mest nöjd över mitt sk. provisoriska kök. Allt är uppradat i småboxar där vart egen box har sitt egna innehållsförteckning.

Nu behöver jag inte leta längre efter sakerna .- eller glömma bort att jag har det som jag just gick och handlade. Ja, ni känner igen er. Vissa saker har du aldrig hemma medans vissa verkar det som att du hamstrar.

Att sitta här nu i ett skinande hem är en gudagåva. Att kunna se ut genom glasklara fönster är en upplevelse i sig. Dopklänningen är struken. Nya vita strumpbyxor är inhandlade och jag har stickat små söta gräddtårtebakelser till dopskor. Pricken över i:et blir hennes pannband med rosa rosett.

Bilder kommer. Lovar på heders….

UPPDATERAT: Bilder finns här

Du kanske också gillar