Som ni ser på min länklista finns där några inspirationskällor som jag oftast besöker i princip dagligen. Det är rätt märkligt det här, tycker jag. Varför har de hamnat där? Och hur kom jag dit?

Ja, jag minns faktiskt inte hur jag kom dit men jag antar att det handlar om någon slags googling och att sidan på någotvis till-talade mig att jag bestämde mig för att hålla kvar minnet på länken. Vissa av dem har hängt med sedan många, många år tillbaka och även om jag inte känner personerna bakom sidorna bidrar de med en stor gnutta inspiration som gör vardagen lite mer färgad.

Sen finns det några som jag önskade hade sin egna blogg. Jag skulle vilja att SJP, Sarah Jessica Parker bloggade. Helst om kläder och skor. Så skulle jag vilja att Jennifer Aniston bloggade om Yoga och mat. Så skulle jag vilja att Ernst bloggade om livet. Ungefär i samma stil som den bok han nyligen gav ut.

Varför bloggar inte dessa människor? Too much very important persons, för lite tid, okunskap? Bra fråga – vet du kanske?

Och det är väl just därför som Charlotte Perelli har hängt kvar så länge. Hon ger den där kittlande inspirationen av flärd, mat, träning och vardag. Leila gillar jag också – de gånger jag kommer ihåg att gå in på hennes blog. Men hon glöms ofta bort fast jag skulle helt klart vilja lyfta in henne i mitt sk. VIP rum. Det får nog bli en bättring där, tror jag.

Vilka bloggar ha du som inspiration och varför går du inte på dem?

Du kanske också gillar

[instagram-feed]