Julkulor MomsIcewool

Projekt julgranskulor

Jag såg den här boken för ett par år sedan. Den fångade mitt intresse direkt – men av någon anledning så blev det inte mer än så.

Tills nu.

Häromdagen gick jag på bokmarknad. Och hittade boken!

Nu har jag stickat min första kula och det var riktigt, riktigt roligt. Jag använde mig av islänskt léttlopi men inser att trots att det är relativt tunt garn så är det allt för grovt för kulan blir gigantisk.

Jag ska åka till affären i dag och köpa ett finare garn. Det hade definitivt varit roligt att sticka av isländska ullen och eventullt använda kambgarnet eller einband. Kambgarnet är mjukt och passar säkert bättre då einband kan blir rätt strävt.

Eller så är det just den karaktären du vill ha i en julkula?

Du kanske också gillar

[instagram-feed]