Adventskalender 2022 Jul

Bakåtvänd adventskalender – 11 december

I dag har jag en riktigt händelserik dag bakom mig. Det började nog som alla andra adventar med frukost och idag tänder vi tredje ljuset i advent.

Dagen till ära bjöd på ett lika fint väder som alla de andra dagarna; klarblå himmel och hela -10 grader. Vi styrde bilen sydost och hälsade på våra hästar. De hade det bra i hagen och snart nalkas det att ta in dem på stall.

På vägen tillbaka tittade vi in till den nya mathallen i Hveragerdi och jag måste säga att där är det verkligen jättemysigt.

Det är verkligen bistert kallt men vackert i dag. Vår utsikt är helt magisk vid sådant väder

Det bar iväg i en väldans fart. Först en sväng till shoppingcentrat för att köpa nya byxor till Disa och sen skulle vi sjunga på IKEA. Det var verkligen massor med folk.

När vi nu ändå var på Ikea så passade vi på att äta kvällsmat. B som stått och tittat på oss sa att kön till maten har varit gigantisk hela dagen. Undra hur många de serverar på en och samma dag?

En riktigt bra dag helt enkelt. Nu ska kvällen avslutas med någon julfilm framför tv:n.

Om Bakåtvänd Julkalender

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]