Hästar

Att hämta in hästar med drönaren

Vi åkte i väg i ottan den här lördagsmorgonen. Det skulle hämtas in fler hästar och vi visste att de gick i en gigantisk hage nedanför bergskedjan. Vargavintern höll sitt stadiga grepp och det var över 10 grader kallt.

Väl framme så sannar sig mina förhågor. Hästarna syntes inte till. Vi låter tekniken arbeta för oss säger A och tar fram sin drönare. Dessvärre blåser det lite för mycket så drönaren arbetar dåligt. De måste vara vid grinden hos grannen säger A och menar att det är där det ges hö och därför borde hästarna vara där. Nåväl, sagt och gjort men inga av våra hästar där.

Vi åker tillbaka till A som ännu en gång tar fram drönare. Jodå, nu gick det bättre och hästarna går längs med fjällkanten. Alltså jättelångt bort.

Men si på den, när drönaren kom springer hästarna iväg och A kunde driva dem ner till grinen – med drönaren!!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]