Det var väl ingen som trodde att vi skulle leva i en bubbla i nästan två år? I två år har du inte kunnat göra alla de sakerna som du tidigare tog som en självklarhet? Gå på bio. Gå på restaurang. Gå helt normalt i gallerior och affärer utan att vara helt betäckt med ansiktsmasker.

Häromdagen gick vi på bio. Kändes som en fantastisk upplevelse att få sitta i denna jättesal och mumsa popcorn och dricka soda.

För att inte tala om hur ofta vi numer går på restaurang? Matställena fick sig en rejäl turn under pandemin och det märks att de nu har skalat av de ofantliga marginalerna vilket gör att du faktiskt kan gå ut och äta utan att bli halvt ruinerad.

Förra helgen fick vi pangsommar. Jag minns faktiskt inte när eller om Reykjavik någonsin haft en ljumnare och vackrare kväll. Att sitta på torget i Reykjavik City i en vacker sommarklänning och dricka cocktails var som en dröm.

Iskall Aperol Spritz

Därefter gick vi på Apotek och fick en helt fantastiskt trerättersmiddag.

Några dagar tidigare gick vi på en matgalleria med flickorna och det är ett kanonkoncept. Alla får precis vad de vill ha. 🙂

Men sen finns det förstås många bra saker som hänt under pandemin som jag definitivt kommer att ta mig även i fortsättningen.

TRÄNA HEMMA

Det har jag aldrig fått att fungera förut. Och efter att jag fick flickorna så blev träning överhuvudtaget något som alltid kom i sista hand. Det tog för mycket tid. Ja, inte själva träningen i sig utan all den här transporttiden.

Nu tränar jag hemma och det är precis som att jag har min egna privattränare.

Hon har fantastiska program och jag gör 30-40 minuter per dag. Mer behöver du inte. Jag har inte varit i bättre form sen innan jag flyttade till Island.

Det här var dagens program:

Dagens övning med Growing Annas. Prova det här! Jag lovar att det ger dig resultat.

Detta innebär faktiskt att i skrivande stund nådde jag min målvikt för nästan en månad sedan. Programmet som jag nu följer på Wellobe är att jag ska behålla min vikt men jag har faktiskt gått ner två kg till och väger nu 67 kilo. Och det med mycket bättre muskelmassa.

Det bästa med Anna är att alla övningarna ligger på Youtube, vilket betyder att det blir peace of cake att fortsätta träna – när jag och flickorna åker till Sverige i nästa vecka.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]