Småprat

Sista dagen i skolan för AB

Den Blomstertid nu kommer

Tänk jag minns mitt första sommarlov. På måndag ska AB få sitt livs första. Ett helt år har hon nu gått i skolan och till hösten början hon andra klass. I juni fyller hon sju år. Min stora lilla flicka.

Det som är mest roligt att se med AB är hur hon har utvecklats under det sista året. Hon har gått från att vara den blyga lilla tjejen med tummen i munnen som sällan hade en egen vilja och som alltid lät sin mindre syster bokstavlen vada över sig. Idag säger hon ifrån, hon river tillbaka och ruckar inte på sin vilja. Hon har fortfarande en bästa kompis men från tidigare så har hon nu skapat sig en umgängesplattform och har flera tjejer i antågande runt sig. För att inte tala om hur populär hon är hos pojkarna. Vi har flera stycken som då och då bankar på dörren och vill komma in och leka.

Tänk, det hade varit totalt omöjligt för ett år sen.

Sommarlov. Så stort. Och det var så länge sen. Men ändå som i går.

Du kanske också gillar