– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Baske  mig känner jag mig duktig. Jag började med att storstäda flickornas rum och det var en utrensning av dess like. En hel svartsäck med gamla leksaker åkte ut och det plockades i ordning och sorterades. Tänk det blev nästan som ett helt nytt rum!

Därefter fick blåbären sig sin välförtjänta omhändertagning och i år gjorde jag två varianter. En med de sk. adalblåbären och en sylt med de vanliga blåbären. Det ska bli intressant att se vilken av syltarna som kommer att smaka bäst. Om det nu verkligen är de här omtalade adalbären eller inte…

Så håller jag på att lägga de sista vantarna på den blåa islandshästtröjan. Jag hade tänkt få den klar i går men när klockan närmade sig midnatt så orkade jag helt enkelt inte. Den får vi ta tag i nu i kväll.

Och inte nog med det roliga på fredag ska jag på en mycket intressant föreläsning. Det är Mary Flynn som kommer från Disney Institure och Mats Caneman från GM Disney Retail och D2C som gästspelar här på Island. För att toppa detta så blir det lunch med bästa väninnan på Islands största skyskrapa. Och maten där går inte av för hackar… och restaurangen ligger på översta planet.

Det kallar jag vardagslyx.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]