Vi har fått en flott inbjudan. Bröllop minsann… Och är det något som jag tycker är helt fantastiskt så är det bröllop. Så fantastiskt vackert. Så underbart när två – som i det här fallet levt i hop i över 20 år – lovar varandra inför präst och gud. Evig kärlek.

Och ja, redan nu går jag och funderar på vad jag ska ha på mig. Jag har en fantastiskt blå sidenklänning som jag bra gärna skulle vilja ha.

Det är bara one slightly problem.

Det är storlek 38.

Jag minns när jag köpte den så var den nästan stor. Men två barn senare så fick jag inte upp dragkedjan. Tänk så liten var jag en gång i tiden. Det är dock inte sååå mycket som behövs och skam den som ger sig.

Jag har en månad på mig.

Ska jag lyckas gå från stl 40 till 38 på en månad.

Kan vara värt att suga på den karamellen!

HEPP!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]