Min stackars lilla KI. Tänk att vi inte har märkt något alarmerande!

Vi var till ögonläkaren i går och det konstaterades att KI mer eller mindre är blind på vänster öga. Nu låter det här värre än vad det kanske är men barn gör så ibland att om ett öga inte är fullt utvecklat så slutar de använda det. Det friska ögat tar vid så att säga. Vilket resulterar i att det slappa ögat blir än sämre.

Nu ska hon få glasögon och troligtvis behöver vi sätta en lapp för det ”friska” ögat så att hon tvingas till att använda det dåliga ögat.

MEN på tal om någonting helt annat.

Vi har fått ett nytt te på jobbet. Med choklad och kanel i. Smakar… jul helt enkelt.

Och i går fick jag höra att det dracks glögg hos en kompis. Jag har en slurk kvar sen i fjol.

Det ska jag dricka till helgen.

Och jo, beträffande vikten har jag vågpaus för tillfället. Den går inte upp men inte heller ned. Däremot tränar jag som en tok så snart ska det väl börja röra på sig.

Jag återkommer när viktandan faller på 🙂

Du kanske också gillar