Julafton är över. Den blev bra. Sillarna blev ohyggligt bra. Rekommenderas.

I dag är lite som lugnet efter stormen. Julafton i all ära men det är ett späckat program och när det hela är över är det lite som att luften går ur en. I dag har det inte gjorts många knop. Ganska skönt om du frågar mig. Ute viner snöstormarna som kommer och går om vart annat. I natt hade det snöat närmare 20 cm och det har blåst upp till 50 m per sekund på vissa ställen. Några större båtar hade slitit sig loss under natten och räddningstjänsten hade fått slitit i flera timmar för att få fast båtarna igen.

Svärfar är insnöad och tar sig inte någonstans. Vi talade med han i telefon i dag och trots instängdheten hade han det bra. ”Jag har tre fylla frysar med mat, så mig går det ingen nöd på” Han tyckte det var mest skönt att inte behöva stressa iväg.

Året börjar då gå mot sitt slut och ett nytt år ligger framför mina fötter. Det är ungefär som att börja på en ny bok. Oskrivna blad som ligger där och väntar på att bli fyllda med ord och händelser. Det är mycket spännande som väntar. Ett är förstås vårt nya hus med allt vad det innebär. Förövrigt funderar jag på att starta några nya projekt.

Men vad det är tänker jag hålla för mig själv ett tag till.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]