Jul

Är det ok att hänga upp julstjärnan nu?

På lunchen åkte jag och en kollega till IKEA. Vi brukar göra det då och då. Inte bara för att få en svensk touch med köttbullar, potatis, sås och lingon utan för att det emellanåt är…

…skoj.

Idag hade jag ett ärende. Jo faktiskt. Vi hade fått ett presentkort som enligt datumet höll på att gå ut. Och när jag ändå var där så behövde jag köpa te-ljus. Och samtidigt smög det ner en röd fin julstjärna.

Och när jag gick för att betala i självkassan så flinar jag brett för mig själv. De har satt fel pris på te-ljusen. He he he. De kostar bara 1 isländsk krona. Så vänder jag mig om och ser hur folk bär armarna långa med – ja just det – teljus.

Och upptäcker till min förtjusning att det är inte felmärkt utan en drive som IKEA har just idag. Två paket, dvs totalt 200 ljus, kostar 1 krona.

Behöver jag  berätta att jag rusade in i butiken en gång till?

Min fina stjärna ligger nu i bilen och jag har definitivt börjat nedräkningen till julpyntningnen.

Har inte du det?

Du kanske också gillar