– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Klockan är kvart i nio. Kvällsmaten, badning och tillplockning av boendet är färdig. Nu har flickorna somnat för länge sen och jag har gjort en jobbrunda via datorn. Ett lugn har lagt sig och jag borde nu kravla mig bort till soffan för mina stickprojekt.

Jag har inte så mycket kvar på tröja nummer två – av tre…

Jag har stickat så fingrarna blöder – känns det som. Har du någonsin haft träningsvärk i fingrarna så vet du vad jag pratar om.

Att ”behöva” sitta vid soffan varje kväll har sina fördelar. Jag har kunnat mata igenom än den ena än den andra julfilmen. Och gamla julkalendrar. Herrejösses vilken julstämning det har varit hos mig… och det redan i oktober.

Det är mysigt att tjuvstarta på julen. Det ger en hög mysfaktor.

Som nu. Lugnet har infunnit sig.

Dags för en kopp te, en pepparkaka och – Julen i Svingen.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]