Adventskalender 2022 Jul

Bakåtvänd Adventskalender – 5 december

Det damp ner ett mejl. I dagens phisingsamhälle är det lätt att tro att det är fejk. Och det kan också mycket väl vara så att det just fejk. För varför skulle denne ägna en tanke – åt mig? Nåväl, det var ett bra meddelande. Ett meddelande som av för en kort stund förde mig tillbaka, en flykt i svunna tider. En tid som jag fortfarande har svårt att förstå att den är borta. Kommer aldrig mer tillbaka. Gone forever. Men aldrig glömd. Saknad. Det fick mig också att tänka tanken att HUR hade det sett ut om jag gjort annorlunda. Om jag inte hade valt den väg som så till slut valde?

Vi har kallt nu. Himlen är sådär fantastiskt rosa och bergen runtikring är vita av frost. Vi saknar snön men frosten gör marken frusen och vit. Det blir mer jullikt så. Vi har klivit in i nästan polarvinter nu och solen gör tappra försök att nå över bergen men lika fort som den tittat fram försvinner den igen.

Solens nästipp vid de vita bergen.

Dagen till ära fick jag dela med Disa och hennes konståkningskompisar. Det vankas julshow och deras tema är Mr Grinch. Självklart att jag ordnar bio i mötesrummet. Dator, internet från mobilen och Neflix och saken är biff.

Biosalong och Mr Grinch

I dag är jag tacksam för det lilla meddelandet, phising or not. Att jag får vara en del av fröken D värld. Att få vara mamma.

Om Bakåtvänd Julkalender

Syftet med kalendern är att den är varje dag börjar med en öppen och tom lucka. Tanken är att du varje dag ska fylla luckan med något som du har upplevt och/eller är tacksam för just den här dagen.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]