– it is not enough to do your best. You must know what to do – then do your best.

Phu. Vilket snökaos. Är hemma efter att ha fajtast med både folk och snö hela eftermiddagen. Jag kan tala om att det känns ruskigt bra att ha en stor fyrhjulsdriven jeep dessa dagar. Så här mycket snö har nog aldrig funnits på Island förut.

Men nu är allt klart. Baske mig så nu går det att pusta ut och göra den nästsista och sista dagen till något riktigt bra. Ingredienserna för soppan är inhandlade och just soppan tänkte jag pyssla med i morgon bitti.

Det är ett spännande år som ligger framför oss. Året då vi ska flytta in i ett nytt hus.

2011 har också varit ett bra år. Jag håller just på att göra i ordninge en årskrönika. Jag började med förra året. Och det är ett trevligt avslut tycker jag. Det är dock lite ruskigt tycker jag för det verkligen bevisar hur fort ett år egentligen går.

Det här året har fått lära känna en ny liten krabat. Flickornas nye lille kusin Hugo. En härlig människa som verkar vara mest glad över det mesta. Vi träffade han i somras som nyfödd och i oktober då han döptes.

2011 är också det år jag ordentligt kommit igång med träningen igen och så här vältränad som jag är nu har jag inte varit på mycket länge. Och det tänker jag fortsätta med.

Men som sagt. Gott slut på er alla.

Du kanske också gillar