Den här vintern går till mannaminne. Jag kan inte påminna mig om att jag någonsin varit med om liknande vinter här på Island förut. Just nu bullrar vinden fram med byar upp till 50 m/s. Lägg till snö ovanpå det.

Fast det verkar som att det här är sista rycket för den här gången. På fredag kommer det in regn och plusgrader. Visserligen vill jag ha kvar snö och vinter men just nu är det inte snö ute utan is. Tjock otäck hal is som ställer till det för både trafik, människor och djur. Så ja, det vore nog bäst om det här fick försvinna bort. Sen får det gärna komma mer snö. Inte mig emot.

Jag har påbörjat mitt projekt på allvar idag. Planen är att göra en liten bit varje dag så borde jag hinna klart i rätt tid.

Den som lever får se.

Mitt andra projekt som ska bli klart till nästa jul får jag inte heller glömma bort. Mitt luciatåg! Jag har börjat på lucian och det är riktigt roligt när du väl sitter med det. Virkning är riktigt skoj!

Du kanske också gillar

[instagram-feed]