Så var den påsken slut. Den gick på tok för fort om du frågar mig. Vart tar den där tiden vägen då du gör absolut ingenting. Ja, nästan som att du har smått långtråkigt?

Här går allt fram i en hejdundrande fart och det är så mycket som du vill hinna med att du hinner knappt med det du gör.

Märkligt beteende helt enkelt.

Nu är det tillbaks till jobb och vardag. Det känns bra det med. Jag var och tränade i morse och helgens påskfirande kändes i flåset. Det är ett bra tag sen jag tränade sist och det kändes. Så här efteråt är det förstås ljuvligt.

Det trissta dislocket har öppnat sig och redan på annandag påsk tittade solen fram från en klarblå himmel. Ja, det finns hopp om vår och sommar även iår.

Luciatåget har fått en frammarsch och nu har jag faktiskt bara tomten och bocken kvar. Och all hopmontering förstås. Det lär ta sin tid. Virka är helt klart en nyvunnen hobby och det lär fler gubbar i en framtid.

Fast nästa projekt är Sverigedräkten. Jag riktigt längtar att få sätta händerna i den. Allt material har jag nu ordnat så det är bara att få den där klassiska tummen ur.

Du kanske också gillar

[instagram-feed]