Småprat

Feykir – den flygande vinden

I morse när jag vaknade fick jag en smärre chock.

Det snöade.

Nog för att det ska kallas aprilväder men snö nu kändes så blase. Så fel.

Å andra sidan så övergick sedan snön till regn och just nu när klockan är närmare nio lyser solen från en klarblå himmel. Min vän K ringde för en liten stund sen och var helt lyrisk. Hon och barnen hade ridit ner till havet och satt där och tittade på ett spegelblankt hav där solen glittrade i vattnet.

Själv har jag börjat sy på Sverigedräkten. Den blir bra, tror jag.

Men nu var det egentligen dagens stora happening som jag skulle skriva om men halkade bort från tråden.

Jag och Feykir tävlade idag.

Och det gick riktigt, riktigt bra. Första omgången gick han precis på noterna och fick en hög svävande tölt. Andra omgången var han lite mer ostabil och vi hamnade på en fjärdeplats. Och fick peng på halsen och allt.

Bara en sån sak.

Du kanske också gillar