Vi människor har en märkligt beteende emellanåt. Att en proper och snyggare entré kan ge kicken till att orka gå vidare och rensa ut på fler ställen. Jag vet inte hur länge jag har suckat över vårt sovrum som på de senaste månaderna har förvandlats till en skräphörna där alltsomduintevetvadduskagöraav hamnat. Vilket dessutom har fått till följd av svårigheter att komma fram med dammsugare, svårigheter att hitta kläder – OCH – lägga in rena kläder.

Allt förvandlades till ett enda stort kaos.

Nu hade det förstås suttit på sin plats att ta en bild ”före” och ”efter” men det är så lätt att vara efterklok ibland, eller hur?

Och saken är den, att när jag väl var i gång igår så tog det mig inte längre än en timmes intensivt arbete. En liten futtig timme. Och här har jag gått som katten runt het gröt i flera månader.

Att vakna i morse med detta hav av luft och ordning kändes som en hel befrielse.

I kväll ska jag ta itu med flickornas garderob. Jag har en svag aning om att där ligger en hel skatt av kläder som vi letat efter eller som numera är på tok för små. I alla fall så är det svårt att stänga lådorna och det brukar vara ett tecken på att det är dags för en utrensning.

Du kanske också gillar