En helt oskriven lördag framför mig. Jag har precis avnjutit en storfrukost med ägg, yoghurt och smörgås. Under den senare tiden har jag lagt en hel del fokus på just frukost. Kanske inte riktigt för mig själv den här gången utan helst för att flickorna ska få en så bra start på morgonen som möjligt. Att ha en mjölkproteinallergiker i ett land där urvalet är minimalt så är det inte lätt alla gånger.

Nu tror jag mig ha hittat den rätta modellen. KI får först en skål med morgonflingor och rismjölk. Därefter får hon Polarbröd – eller bambibröd som flickorna kallar det – med äppelskivor. Till det dricker hon ett glas juice. Det borde hon stå sig bra på. På helgerna får hon ett lager marmelad under äppelskivorna. Hon bokstavligen älskar socker så det gäller att få henne hålla en så normal nivå på det som det är möjligt.

Ute råder höstrusk. B stack precis i väg med nya bilen och ska städa den åt mig. Själv ska jag sätta igång med tvätten och fortsätta mitt senaste stickprojekt. Det är en hemlis så jag säger inget mer…. i eftermiddag ska vi ta en tur ner till shoppingmolan och handla lite kläder till tjejerna.

I kväll blir det favorit i repris. Den dansande kycklingen. Fast jag ska krydda den lite annorlunda den här gången.

En bra lördag med andra ord…

Du kanske också gillar

[instagram-feed]