Småprat

Tjejhelg och nätfödelsedag

På tal om födelsedag så är det en hemsida – eller som numera är en blogg – som jag följt genom många år nu. När hon hade hemsidan fanns det ofta lite udda, men roliga små saker, som gjorde tillvaron på nätet lite roligare. Nu är den här ”slut i rutan” men just det här tyckte jag var barnsligt roligt.

Och det här var ett fönster som lite då och då ändrade skepnad… jag tyckte nog ändå bäst att ha det fönstret kring jul. Och när jag gräver fram bland mina arkiv så hittar jag faktiskt det jag letade efter!

Med tanke på detta började jag fundera på hur länge jag funnits på nätet. Och jo, jag skapade bangsiland.com i kombination jag födde AB. Det är 9,5 år… därefter föddes Moms weightblog eftersom jag behövde ta itu med graviditetskilona. Den bytte sedan skepnad till Moms Lifestyle eftersom det blev aningen tradigt att ideligen bli förknippad med vikt. Jag ville leva helt enkelt. 🙂

Och det är något jag verkligen försöker hinna med i kombination med allt annat. Att ha tre princessor och en man som ofta är bortres i jobb tar musten ur mig i bland. Särskilt när de två äldre har ett fullproppat dansprogram. Lilla fröken finemang hon hänger med på de mesta och jag bävar väl lite för när även hennes program ska fyllas med aktiviteter. Å andra sidan, då är de andra fröknarna så stora att jag inte behöver hänga på dem ideligen.

Därför kan jag tala om att den analkande tjejhelgen känne oehört välkomnande. Nu ska lillpluttan visserligen med men ändå. Det blir tjejsnack och njutning.

Undra om jag inte ska ta och sticka den där mössan nu då? Jag har ett tröjprojekt på gång men jag borde kunna göra både och? Eller hur?

Du kanske också gillar