Så här efter jul och då flickornas alla aktiviteter har startat måste jag försöka skapa oss rutiner som fungerar för alla. Som det var under helgen får det inte fortsätta att vara. Programmet var så fullspäckat att jag hann knappt med att andas emellan de olika sakerna.

Grejjen är väl den att nu var det extra mycket eftersom det tar sin lilla tid att plocka bort alla julsakerna men jag har en svag aning om att om jag inte strukturerar upp det här på ett bättre sätt, ja då lär helgerna fortsätta i samma stil.

Jag märker en stor skillnad av att jag jobbar 100%, Det tär på krafterna och jag orkar inte med att städa/tvätta på veckorna. Att då behöva stå med det under helgerna känns inte heller särskilt roligt. Om jag då delar upp arbetet så att det bara tar en liten stund varje kväll, ja då borde det gå lättare. En tvätt varje dag istället för sex, sju stycken på helgen och dessutom städa både uppe och nere på helgen.

Ja, ni hör ju. Det håller inte. Det blir till att boka in det här precis som att jag bokar in träningstid eller tjejernas aktivitet.

Så svårt kan det inte vara. Hur gör ni?

Du kanske också gillar

[instagram-feed]